nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
17°

Cinema i Literatura: el gènere negre ocupa el Centre de Cultura Sa Nostra

El cinema torna avui a la pantalla de l'auditori del Centre de Cultura de Sa Nostra amb el cicle Cinema i Literatura, en la vuitena edició, que es dedica al cinema negre, segons va anunciar ahir a la presentació el coordinador dels cicles, Jaume Vidal.

El último refugio, de Raoul Walsh; La sombra de una duda, d'Alfred Hitchcock; ¿Àngel o diablo?, d'Otto Preminger, i Forajidos, de Robert Siodmak, són els films seleccionats per als dimecres d'aquest mes de novembre, entre avui i dia 25, a les 18 hores.

Els mateixos dies, però una mica més tard, a les vuit del vespre, tindrà lloc el cicle dedicat al periodista Andreu Ferret, en el qual es projectaran quatre de les seves cinc pel·lícules preferides. Són El verdugo, de Luis García Berlanga; Eva al desnudo, de Joseph L. Mankiewicz; l'obra de Charles Chaplin Tiempos Modernos, i Fellini ocho y medio, del director italià.

I si el de novembre és un mes per al cinema negre, el desembre estarà dedicat al western. La verdadera historia de Jessy James, de Nicholas Ray; El hombre que mató a Liberty Valance, de John Ford; El hombre del oeste, d'Anthony Mann, i Duelo en la alta sierra, de Sam Peckinpah, oferiran la visió d'aquest gènere de pel·lícules en un cicle coordinat per Díaz de Castro.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.