nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
18°

Breus

• Museus

Fort Marlborough El conseller de Cultura del Consell de Menorca, Simó Gornés, va informar ahir que el museu de Fort Marlborough ha rebut 11.600 visites al llarg de la temporada turística de 1998. L'afluència és considerada de molt bona pel titular de Cultura. A més, va dir que el seu departament estudiarà la possibilitat que el fort passi a integrar-se en la xarxa del Consorci Cívico-Militar creat aquesta primavera a Menorca i l'objectiu del qual és gestionar el patrimoni militar de la Mola i el castell de Sant Felip, actualment abandonat en aplicació dels plans de reducció dels contingents militars arreu de l'Illa. L.PONS.

Biennal d'Eivissa La quinzena edició de la Bienal Ibizagráfic, a la qual han concorregut 800 gravats, s'inaugurarà en el decurs de la segona quinzena d'aquest mes al Museu de Art Contemporani d'Eivissa (MAC). La direcció del MAC confirmà ahir la participació de 158 artistes de més de 30 països, entre els qual destaca la presència massiva de japonesos i ucranians. Es compleixien en aquesta ocasió els 34 anys de creació d'aquesta mostra. EFE.

• Arqueologia

Altamira El Consorci per a la rèplica de les Coves d'Altamira adjudicà ahir la segona fase de les obres, consistent en la còpia pròpiament dita del recinte i de les pintures rupestres, a la unió temporal d'empreses Ingenia-Empty-Tragacanto amb un pressupost de 540 milions de pessetes. El consell del consorci, reunit ahir sota la presidència del cap de l'Executiu càntabre, José Joaquín Martínez Sieso, va donar el vistiplau a aquesta oferta, avalada pel comitè científic i pel supervisor del projecte i actual director del museu, José Antonio Lasheras. EFE.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.