muy nuboso
  • Màx: 16.59°
  • Mín: 12.25°
13°

Manolo, Bruce i Plàcido

• Manolo García

Treu a la venda un senzill El cantant català Manolo García va posar ahir a la venda un senzill amb dues cançons. Una és Prefiero el trapecio i l'altra Del bosque de tu alegría. Ambdues han estat enregistrades en directe. Segons va informal la seva discogràfica, BMG-Ariola, el senzill inclou tambié la versió del tema Zapatero que forma part del seu primer disc en solitari, mentre que les dues peces en directe es varen enregistrar dia 11 de juny a la plaça de l'Ajuntament de Toledo. Les cançons s'editen sense postproducció i respecten així les característiques del directe. Manolo García, que va finalitzar la seva gira d'enguany a Sevilla, ha aconseguit cinc discs de platí gràcies al mig milió de còpies venudes fins al moment d'Arena en los bolsillos, el primer disc que ha fet després de separar-se de Quimi Portet, amb el qual constituïa el grup El Último de la Fila. EFE.

• Bruce Springsteen

Teu quatre compactes Bruce Springsteen, que lluita legalment pels drets d'autor del seu disc de temes originals Prodigal son, publicat sense el seu consentiment, no està disposat que li torni a passar igual. Per aquest motiu, llança una caixa de quatre CD amb 66 cançons, 56 d'inèdites. Bruce Springsteen tracks, surt el dia 9 a la venda per unes vuit mil pessetes. EFE.

• Plácido Domingo

Director artístic de l'Òpera de Los Angeles El tenor espanyol Plácido Domingo rebé ahir el seu nomenament com a director artístic de l'Òpera de Los Angeles, un càrrec que ja ocupa a la companyia de Washington. Aquest nou càrrec serà efectiu el juny del 2000, moment en el qual serà oficial la retirada de l'actual director d'aquesta companyia, Peter Hemmings. El tenor, de 57 anys, nascut a Madrid però criat a Mèxic, deixarà llavors les seves ocupacions com a conseller artístic d'aquesta mateixa companyia, un càrrec que ocupava fins a la data, per controlar totes les activitats artístiques d'aquesta companyia d'òpera que és una de les principals del país. Segons declarà a la premsa local des de Washington, on es troba en la actualitat, Domingo espera combinar les seves noves activitats amb els seus nombrosos compromisos com a tenor i com a director d'òpera, a més de propietari d'un restaurant a Nova York. DdB.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.