muy nuboso
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
15°

Breus

• Tommy Lee Jones

Lesionat en caure del cavall Tommy Lee Jones, guanyador de l'Òscar pel seu paper en El fugitiu, va ser tractat divendres per contusions que patí després de caure del seu cavall mentre jugava al polo prop de Houston, varen dir els metges. Jones, de 52 anys, no patí cap lesió en la medul·la espinal, com es va témer al principi, va dir als periodistes el doctor Drewe Ware, de l'hospital Hermann. «El senyor Jones està en molt bon estat, la seva condició és estable», va dir Ware, qui examinà l'actor després que fos traslladat a l'hospital i precisà que no hi ha indicis de lesió. AFP.

• Ricky Martin

Té el cor lliure El cantant Ricky Martin, que es troba a Nova York per tancar la promoció del seu nou disc Vuelve, afirmà que «el seu cor no té propietària» i desmentí el seu suposat romanç amb Rebeca de Alba. Fa dues setmanes diversos mitjans de comunicació publicaren que l'intèrpret boricua i actor havia reiniciat la seva relació sentimental amb la coneguda presentadora de televisió mexicana Rebeca de Alba.EPR.

• Leonardo DiCaprio

Donació a les biblioteques L'ídol de les adolescents Leonardo DiCaprio ha donat 35.000 dòlars a la biblioteca municipal que s'està fent al barri Los Feliz de Los Angeles, on passà la seva adolescència. La donació del protagonista de Titanic, de 23 anys, servirà per finançar la instal·lació d'una sala d'ordinadors. DdB.

• Josep Carreras

Contracte exclusiu El tenor Josep Carreras ha signat contracte exclusiu amb la companyia discogràfica francesa Erato, filial de l'empresa Warner Clasics International (WCI) des del 1992. Warner vol consagrar definitivament Carreras. «Els projectes d'enregistrament que hem planejat en els propers anys reforçaran encara més la seva fama», digué un portaveu.AFP.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.