algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
17°

«Missa de Coronació»: Mozart recorre Mallorca

Cinc corals de la Part Forana s'han aplegat per interpretar l'obra amb l'orquestra Benjamin Britten

Les corals de Felanitx, Sant Andreu de Santanyí, Sant Julià de Campos i l'Orfeó Castellitx han unit els esforços al de l'orquestra Benjamin Britten, que dirigeix Martí Bascuñana, per donar vida a la Missa de Coronació de Mozart.

Cinc concerts duran aquest grup d'un centenar de cantants i una trentena de músics per diferents localitats de Mallorca.
La primera part del programa se centrarà en la Simfonia de Cambra Op.110 i el Quartet de corda n.8 de Dimitri Xostakovitx.
Les diferents corals estaran acompanyades per un grup de solistes format per les sopranos Soledad Gavilán i Blanca Ortiz, que s'alternaran a les actuacions, la mezzosoprano María Rosa Pérez, el tenor Rafel Domingo i el baríton Andrés del Pino.

Martí Bascuñana dirigirà aquests recitals que començaran la gira dissabte a l'església parroquial de Santanyí.
Palma serà l'escenari del segon concert d'aquesta iniciativa. El 5 de novembre, Santa Eulàlia acollirà la música de Mozart, en una actuació a benefici del poble sahrauí.

Les esglésies parroquials de Felanitx, de Campos i d'Algaida seran les cites següents, els dies 7, 21 i 22 de novembre respectivament. Bascuñana va destacar ahir la «qualitat i la dedicació absoluta que han mostrat els membres de les corals participants per tal de dur endavant el projecte».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.