algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
19°

Carles, Rosana, Loach i McCartney

• Príncep Carles

No s'hi casarà El príncep Carles mai no es casarà amb Camilla Parker Bowles i aquesta mai no serà reina, segons manifestà un mitjà de comunicació arran de la controvèrsia originada per la publicació d'un nou llibre sobre l'hereu de la Corona. El príncep Carles i Camilla negaren que donassin suport a l'elaboració d'un nou llibre en què s'afirma que lady Di amenaçà diverses vegades de mort l'amiga del príncep Carles. AGÈNCIES.

• Rosana

Nou disc La cantautora canària Rosana va presentar ahir a Madrid el seu darrer treball Luna nueva i manifestà que no «vull contaminar-me, per això només em dedic a fer cançons». Rosana s'ha encarregat de compondre'l interpretar-lo i fins i tot de produir-lo i s'ha envoltat de col·laboracions de luxe com María Dolores Pradera. EFE.

• Ken Loach

Film a concurs El britànic Ken Loach ha recuperat els seus retrats de marginació, en aquest cas provocats per l'atur a El meu nom és Joe, que ahir es va presentar a concurs en la Seminci conjuntament amb dues primeres pel·lícules: La poma, de la iraniana Makhmalbaf, i West Beyrouth, del libanès Doueiri. EFE.

• McCartney

Dóna consells Paul MacCarteny va aconsellar a les dones que es cuidin del càncer de pit mentre presentava oficialment un àlbum de cançons de la seva dona, Linda, sis mesos després de la seva mort. McCartney, que també va presentar un vídeo amb imatges de la seva família que no s'havien vists fins ara, va dir que la malaltia de Linda havia estat diagnosticada massa tard. REUTERS.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.