algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

Breus

• Publicacions

Manuscrits inèdits de Lorca La revista literària Extramuros, que s'edita a Granada, ha publicat en el darrer número especial dedicat a Federico García Lorca, coincidint amb l'any en què se celebra el centenari del seu naixement, diversos manuscrits desconeguts del poeta granadí. Els manuscrits publicats corresponen a tres poemes incomplets i dos texts en prosa que, segons la catedràtica de Didàctica de la Literatura de la Facultat de Ciències de l'Educació, Mari Luz Escribano, que en fa una àmplia anàlisi en la revista, «mai no han vist la llum fins ara, ja que són propietat particular d'una persona que me'ls ha facilitats per a aquesta edició especial», la identitat de la qual no vol que sigui revelada. EFE.

• Convocatòries

Premis de poesia, teatre i llibres El Sindicat Nacional d'Escriptors Espanyols ha convocat els premis Otoño 1998 de poesia, teatre i llibres, i hi poden optar tots els autors espanyols que presentin una obra inèdita i no hagin obtingut aquest guardó anteriorment, informaren fonts d'aquesta associació. Els premiats en cada una de les modalitats obtindran un emblema del sindicat, a més de diplomes acreditatius, i el lliurament dels quals està previst per al 8 de desembre en el decurs d'una festa literària que se celebrarà en el Liceu de Màlaga. EFE.

• Subhasta

Una signatura de Miguel de Cervantes Un document datat a Sevilla el 9 de gener de 1593 en el qual apareix la signatura com a testimoni de Miguel de Cervantes i que correspon al període en què l'escriptor va estar a Sevilla com a comissari reial, és un dels lots destacats de la subhasta que la Sala Fernando Durán celebrarà dia 5. Aquest és un dels escassos documents que es conserven amb la signatura autògrafa de Cervantes. En el document, Gabriel de Viana reconeix deure 600 escuts a Pascual Sahagún. El preu de sortida és de cinc milions de pessetes. Un exemplar de Los trabajos de Persiles y Sigismunda, de Cervantes, editat a Brussel·les per Huberto Antonio el 1618, és un altre lot destacat de la sessió, en la qual se subhastarà la partitura original autògrafa de l'òpera Los amantes de Teruel de Tomás Bretón (1884). EFE.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.