nubes dispersas
  • Màx: 17.24°
  • Mín: 12.23°
13°

La veu de Blai Bonet omplí el Teatre Principal gràcies a «Parasceve»

Es tornà a repetir el ritu. De nou, tres anys després, la veu de Blai Bonet tornà a expressar-se des de l'escenari. El Teatre Principal acollí el seu crit. Anit, i de la mà de Magisteri Teatre, tornava a representar-se Parasceve. De nou la trista, i eterna, història de la lluita desigual de l'individu davant el sistema tornà a emocionar el públic d'aquesta funció única.

Quaranta-un anys més tard, Parasceve continua mantenint la frescor del primer dia. «És una obra que mai no s'acaba. Com tota l'obra de Blai Bonet... que no s'acaba, que no s'acaba mai», digué al seu respecte Josep Maria Flotats, que n'interpretà un dels papers principals a Barcelona, a l'inici de la seva carrera.

La representació fou una experiència també molt especial per als actors d'anit. Tots ells repetien tres anys després de la primera vegada. Foren Marina Vallcaneras (Elvira), Lluís Gili (Andreu), Guillem Ramon (Guillem), Andreu Nadal (Soldat), Joan Esteve Quetglas (Polític) i Pere Mascaró (veu de Robert). L'escenografia era a càrrec de Jaume Falconer; la música, de Joaquim Domènec; i la direcció de tot plegat, d'Antoni Artigues.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.