La Setmana de Cuina Mallorquina de Campos parlà del pa amb oli
Campos21/10/98 0:00
La VIII Setmana de Cuina Mallorquina de Campos organitzada per l'Obra Cultural Balear, començà dilluns amb una xerrada sobre el pa amb oli. Una conferència-pregó de l'escriptor Thomas Graves, autor del llibre Volem pa amb oli. Graves va fer una interessant dissertació sobre la cultura del pa amb oli i de la importància d'aquest plat dins la cuina mallorquina. La conferència comptà amb una gran assistència de públic. S'ha de dir que la Setmana de Cuina Mallorquina atreu gent arribada de tota la comarca del Migjorn.
També a Illes Balears
- L’STEI denuncia que la Conselleria d’Educació amaga informació sobre ràtios i quotes
- Un vídeo del Govern sobre l'ús responsable de l'aigua rep una allau de crítiques: «S'ha de tenir un bon fetge...»
- GOB: «S’accelera la destrucció definitiva del sòl rústic a les Illes Balears»
- «Parla'm en espanyol»: un Guàrdia Civil exigeix a un veí a renunciar al català
- El 78,5 % de les famílies de les Illes Balears varen triar el català com a llengua a l'escola
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.