cielo claro
  • Màx: 14.96°
  • Mín: 7.61°
13°

Breus

• Fòrum

Analitzen la figura de Chacel Escriptors com Julián Marías, Carmen Martín Gaite, Claudio Guillén, Luis Antonio de Villena o José Infante analitzaran la vida i obra de l'escriptora vallisoletana Rosa Chacel en el congrés que s'iniciarà avui a Valladolid i que ha estat organitzat per l'Ajuntament i la Fundació Jorge Guillén. EP.

• Novel·la

Gila prepara llibre L'humorista Miguel Gila prepara actualment un llibre, titulat Encuentros en el mas allá, que es publicarà a final d'abril, dia de Sant Jordi i del Llibre. Gila manifestà que aquest llibre, que serà el vuitè dels que hagi publicat en la seva vida, «té humor i té historia. És sobre la vida i sobre la vida dels altres i no té a veure amb la meva, sinó amb la dels que se n'anaren». EP.

• Art

Primer aniversari del Guggenheim El Museu Guggenheim Bilbao celebrarà avui el primer aniversari, un any en el qual la pinacoteca ha triplicat la xifra de visitants que tenia prevista inicialment, superant els 1'3 milions. Al llarg d'aquest primer any, des que el museu fos inaugurat pels Reis d´Espanya, ha rebut personalitats del món de la política basca, de l'Estat, i d´àmbit internacional com Gerry Adams i Jimmy Carter, així com el príncep Albert de Mònaco. EP.

• Art electrònic

Simposi internacional La situació actual de formació i producció de l'art electrònic i la presentació dels més recents projectes en aquest camp centraran el simposi internacional d´art electrònic «Cross-over», que se celebrarà al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) els dies 9 i 10 de novembre. En el transcurs del simposi s´explicarà la situació de la formació en l'àmbit de la creació digital a Alemanya i a l'Est d'Europa. També es farà una xerrada sobre la relació entre el so i la imatge al videoart. EP.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.