cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 9.15°

El cicle «Beethoven-Liszt: les nou simfonies» comença el 9 de novembre

La Fundació Joan March, amb la col·laboració del Teatre Principal i el Consell Insular de Mallorca, ha programat del 9 de novembre al 8 de febrer un cicle de concerts anomenat Beethoven-Liszt: les nou simfonies. El cicle, que es farà al Teatre Principal, inclou nou recitals a càrrec de deu pianistes (dos dels quals en duo de pianos) que interpretaran les simfonies de Beethoven en la transcripció per a piano que féu Franz Liszt. També s'interpretaran altres obres pianístiques compostes pel músic de Bonn.

Els concerts, que seran gratuïts, començaran a les vuit i mitja del vespre. Les entrades es podran retirar a les taquilles del Teatre Principal el mateix dia del concert a partir de les cinc i mitja de l'horabaixa.

Silvia Torán obrirà el cicle de concerts dia 9 amb la interpretació de la Patètica. Seguiran Antoni Besses (dia 16); Mirian Conti (dia 20); Jorge Otero (2 desembre); Leonel Morales (8 desembre); Ana Guijarro (18 de gener) i Miguel Ituarte (25 de gener). Els pianistes encarregats de tancar el cicle seran Mario Monreal (1 de febrer) i el duo Héctor Moreno i Noberto Capelli (dia 8 de febrer).

Aquest mateix cicle es farà també de novembre a febrer a la seu de la Fundació Joan March, a Madrid, i a Logronyo.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.