algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
20°

El periodista Miquel Vidal presenta a Consell el llibre «Mallorquins irrepetibles»

Avui matí, en el pati de l'escola Bartomeu Ordinas, de Consell, el periodista Miquel Vidal presentarà Mallorquins irrepetibles, semblança de 44 personatges de la vida social, econòmica i cultural de l'actual Mallorca. Segons ha explicat el periodista, que ha assolit una gran fama a causa de la seva tasca en el diari esportiu As, no es tracta només d'una semblança, sinó de l'evolució que ha sofert l'Illa a través dels seus personatges més rellevants. De fet, durant els més de trenta anys que Vidal ha treballat per al rotatiu esportiu, ha viatjat arreu del món entrevistant personalitats. La seva curolla era poder fer una sèrie amb mallorquins.

Vidal «ha imposat» requisits als personatges per sortir al llibre: haver passat la cinquantena, ser homes i dones que s'han fet a si mateixos i haver passejat el nom de Mallorca arreu del món.

Aquest llibre, de més de 300 pàgines, està dividit en quatre capítols. El primer està dedicat al turisme (amb els noms de Barceló, Escarrer i Fluxà); el segon, a l'esport (des de Bernat Capó a Llorenç Ripoll). El tercer capítol està dedicat a la cultura, els noms de Baltasar Porcel, Maria del Mar Bonet, Els Valldemossa o Pere Serra hi són presents.

El llibre es clou amb el capítol dedicat a les persones que han excel·lit en el món de l'economia, la política i la societat.
En el llibre, vora la imatge recent del personatge, hi ha fotografies de l'àlbum familiar de l'entrevistat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.