nubes dispersas
  • Màx: 25°
  • Mín: 19°
23°

Andorra podria dur el català a Eurovision

Andorra vol ser present al pròxim festival d'Eurovisió cantant en català, segons anuncià ahir el president de l'Associació d'Escriptors del Principat (AEPA), Antoni Morell, a la darrera jornada de la trobada d'escriptors en llengua catalana.

Morell ha afirmat que «és una proposta que s'alimenta des d'Andorra» i que, en principi, és «ben vista» pel Govern andorrà, que ara haurà de fer les passes en el terreny polític per dur el català a Eurovisió.

El president de la AEPA ha explicat que a diferència de Catalunya, Andorra és un Estat reconegut en l'àmbit internacional i que, una vegada que se superi l'inconvenient de no tenir una televisió pròpia, ja que fa anys que funciona la cadena Andorra Televisió, el Principat demanarà participar al festival.

Catalunya té televisió, però no és reconeguda jurídicament a nivell internacional», afirmà Morell, que ha donat la notícia de l'interès d'Andorra de participar a Eurovisió després de mantenir una reunió amb la presidenta de l'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana (AELC), Antònia Vicens.

De moment no es pot avançar com es faria el procés de selecció dels aspirants, però sí se sap que ja hi ha una cantant que hi vol participar.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.