algo de nubes
  • Màx: 20.33°
  • Mín: 13.26°
19°

Sharon Stone i companyia

•Sharon Stone

Demana respecte a la seva intimitat

Encara que és casada amb el director d'un important periòdic, l'actriu Sharon Stone pensa que la premsa s'hauria de preocupar d'afers de la seva competència i no especular sobre la seva vida privada, especialment de si està embarassada. Stone distribuí dilluns una declaració denunciant els rumors publicats pel Post de Nova York sobre un possible embaràs, dient que l'article envaeix imprudentment la seva intimitat. REUTERS.

•Bobby Brown

Arriba en Rolls Royce a la presó

El cantant Bobby Brown, marit de la superestrella de la música pop Whitney Houston, arribà en un Rolls Royce blanc a la presó del comtat de Broward per purgar una pena de cinc dies per conduir en estat d'embriaguesa. Brown, de 31 anys, arribà a la presó l'horabaixa de dilluns acompanyat d'un germà i una tia, sense Houston. AFP.

•Diana de Gal·les

Drets d'imatge

Un jutge federal d'Estats Units rebutjà dilluns una sol·licitud dels hereus de la princesa Diana per prohibir a una empresa que vengui pepes, plats i arracades de Diana mentre no es decideixi a les Corts una demanda pels drets sobre la seva imatge. Els advocats dels hereus i el Fons de Record de la Princesa de Gal·les demandaren Franklin Mint en una cort de Los Angeles al·legant que l'empresa es lucrava amb la imatge de Diana sense permís. REUTERS.

•Antonio Carmona

S'estrena com a actor

El vocalista del grup Ketama s'estrena al cinema amb un paper principal a Go for gold, que el pròxim 9 d'octubre s'estrena a l'Estat i que ha dirigit Lucian Segura. Actors de la mida de Maria de Medeiros, Said Tagmaoui, Chcik Ortega i Carlos Hipólito acompanyen Antonio Carmona en aquesta nova faceta artística en la qual dóna vida a un gitano que lluita por sobreviviure amb el seu art fent concerts a Benidorm. EPR.

•John Glenn

Segon vol amb el «Discovery»

John Glenn efectuarà d'aquí a un mes el segon vol històric de la seva carrera a bord del transbordador Discovery, per convertir-se als 77 anys en l'home de més edat que viatja a l'espai. El transbordador s'enlairarà el 29 d'octubre per complir una missió de nou dies que significarà el retorn a l'espai de l'exastronauta, el primer nord-americà que efectuà un vol en òrbita el 1962. AFP.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.