algo de nubes
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 10°
10°

The Silos brufarà l'aniversari de «Riff»

Avui fa un any que va començar a emetre's Riff , un programa on gairebé tota la música hi té cabuda. El seu director, Rafel Creus, comentava ahir que, per commemorar aquest aniversari, hi haurà un grup convidat d'excepció.

Seran els membres de The Silos, un grup de Nova York que acaba d'enregistrar un disc amb el segell mallorquí Blau-Discmedi i que seran els teloners de Lou Reed en el concert que farà dissabte a Alcúdia i que es perfila com el concert de l'any. The Silos té, a més, un altre lligam amb les Illes. Resulta que el cantant, Walter Salas Humara, és descendent de menorquins.

Balanç Segons comentava Rafel Creus, un home molt lligat també a Diari de Balears, el balanç d'aquest primer any d'un programa especialitzat en música és altament positiu: «Pel nostre programa hi passa gairebé tota la música que es fa a Mallorca, des de Tomeu Penya, a Biel Majoral o a Sexy Sadie, grups que triomfen, cadascun amb el seu estil, amb els seus seguidors.

En els començaments de Riff, l'actual presentador, Rafel Creus, estava acompanyat de Mònica Borràs, que va haver de deixar el programa fa un parell de mesos. Després, Creus es va decidir de continuar un magazine molt llarg sol.

Segons el director i presentador, Riff ofereix uns atractius afegits per als telespectadors, i són els regals que ofereixen mitjançant rifes. De vegades, per aconseguir alguna entrada d'algun concert (per exemple, els de Van Morrison), la gent ha arribat a bloquejar la centraleta dels estudis de TeleNova.

Segons va comentar Creus, el programa tindrà una continuïtat, ja que la fòrmula que empra (un estil directe, jove, sense massa protocol en un escenari de forts colors) sembla que és el que més agrada i el més indicat per l'ampli públic al qual es dirigeix.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.