algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
15°

Amenábar i Betancor, al Festival de Tòquio

Dues pel·lícules dels realitzadors espanyols Antonio Betancor i Alejandro Amenábar i una altra del bolivià Paolo Agazzi es presentaran al Festival Internacional de Cinema de Tòquio que s'inaugurarà el 31 d'octubre i que retrà un homenatge a Akira Kurosawa, el més gran realitzador japonès de tots els temps desaparegut aquest mes.

El día que murió el silencio, del bolivià Paolo Agazzi és l'única pel·lícula llatinoamericana present en el festival, que entre el 31 d'octubre i el 8 de novembre presentarà un total de 164 realitzacions.

Abre los ojos, la cinta d'Amenábar, competirà en l'única modalitat de concurs que tindrà el festival, juntament amb altres vuit produccions seleccionades d'un total de 530 pel·lícules procedents de 45 països, per un primer premi de poc més de 10 milions de pessetes.

Betancor oferirà al públic japonès Mararia, un drama humà d'amor, gelosia, passions i mort rodat a l'illa de Lanzarote sobre les relacions de l'heroïna, Mararia, que s'enamora d'un geòleg d'altres latituds.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.