nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
14°

Ratifiquen per conveni els descomptes al cinema amb el Carnet Jove

Els usuaris del Carnet Jove tenen, oficialment des d'ahir, un nou avantatge. Oficialment perquè ahir se signà el conveni que ho ratifica tot i que faci mesos que ja s'aplica la reducció. Parlam del descompte en l'entrada dels cinemes. La consellera de Presidència, Rosa Estaràs, i Rafel Salas, president de l'Associació Provincial d'Empreses de Cinema de Balears, foren els encarregats de signar l'acord que ha necessitat mesos de negociacions. Finalment, el preu reduït, de 700 a 550 pessetes, serà aplicable només de dimecres a divendres.

A Palma seran 12 els cinemes on s'aplicaran descomptes: ABC, Astòria, Chaplin Multicines, Cines Renoir, Lumière, Metropolitan Multicines, Multicines Portopí, Nuevo Hispania, Palacio Avenida, Rialto, Rívoli i Sala Augusta. A la Part Forana són nou els cinemes acollits en el descompte: Juva (Cala Rajada); Novedades (Inca); Principal (Inca); Goya (Manacor); Teatre Municipal (Manacro); Cine Auditori Municipal de Felanitx, Capitol (Pollença); Cine Recretativo (Llucmajor) i Moderno (Alcúdia). Completen l'oferta cinc cinemes d'Eivissa i cinc més de Menorca.

El conveni acabarà el 31 de desembre del 1999 i es prorrogarà automàticament per períodes successius de dos anys, tret que alguna de les parts manifesti el contrari.

Segons les darreres dades, el Carnet Jove ha estat sol·licitat per 8.800 joves, la qual cosa suposa un agument de 2.242 carnets respecte de la campanya anterior, del 1994.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.