algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
17°

El Teatre Principal acull avui vespre el concert presentació de Compositors de Balears

El Teatre Principal acollirà avui a les 20.30 hores el concert de presentació de la recent estrenada col·lecció Compositors de les Illes Balears, una iniciativa sorgida de diverses empreses públiques i privades amb l'objectiu de promoure el coneixement i la divulgació del patrimoni musical de les Illes Balears i que ha nascut amb l'objectiu de continuïtat. Amb aquesta col·lecció es vol superar la dispersió que en els darrers anys ha estat habitual a l'hora de promoure els enregistraments d'obres diverses.

Avui vespre es podrà tastar el que d'ara endavant serà aquesta col·lecció. Es podran escoltar dues obres: Météores i Deu sintonies de Jaume Mas Porcel, compositor que ha estrenat la col·lecció interpretades per Miquel Estelrich. «Météores són peces curtes i tal vegada sigui si no una de les obres més emblemàtiques sí de les més interpretades; Deu sintonies ve a ser com el testament musical de Mas Porcel i és força intimista», explicà Miquel Estelrich.

El concert continuarà amb obres d'Antoni Torrandell de la mà de Joan Moll. Un recorregut per la seves composicions des de la seves vivències a París fins diversos fets que marcaren l'obra de Torrandell.

La darrera part està dedicada a Miquel Capllonch. La soprano mallorquina Joana Llabrés interpretarà les seves obres. «La selecció representa un ventall de diferents estils, sobretot va fer cançons en alemany. He elegit tres moments diferents per demostrar la capacitat psicològica de la música», manifestava Llabrés.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.