algo de nubes
  • Màx: 20.15°
  • Mín: 13.46°
19°

Agresti rep la polèmica Conxa d'Or de mans de John Malkovich

El 46è Festival Internacional de Cinema de Sant Sebastià va ser clausurat la nit de dissabte amb el lliurament de la Conxa d'Or a la pel·lícula de l'argentí Alejandro Agresti El viento se llevó lo que.

El president del Jurat internacional, el britànic Jeremy Thomas, va anunciar el màxim premi en una cerimònia de gala que es va fer en el teatre Victoria Eugenia i el guardó el va posar en mans d'Agresti l'actor nord-americà John Malkovich.

«La pel·lícula és el fruit del treball d'un grup de gent i el compartesc amb ells i amb els pobladors de Río Pico», el poblet de la Patagònia argentina on va ser filmada la pel·lícula, va dir Agresti.

El festival el va tancar la pel·lícula britànica Sliding doors, de Peter Howitt, inclosa en la Secció Oficial del festival i exhibida fora de competència després del lliurament de premis.

Durant el festival es presentaren 155 films en 700 projeccions i en la Secció Oficial varen ser incloses devuit pel·lícules -quatre fora de concurs- d'un total de 983 examinades amb anterioritat.

La Conxa d'Argent al Millor Director la va rebre Fernando León per Barrio, mentre que la Millor Actriu va ser la francesa Jeanne Balibar i el Millor Actor el nord-americà, Ian McKellen.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.