muy nuboso
  • Màx: 11.46°
  • Mín: 7.77°
11°

Joana Pons, Uc i Música Nostra o dur les Illes al bell mig de la Ciutat Comtal

Joana Pons i ses guitarres, Uc, Música Nostra i Xeremiers de Mallorca varen ser els protagonistes que posaren fi a la presència balear en les festes de la patrona de Barcelona, la Mercè.

Més de tres mil persones varen acudir a la fita amb la música, que va ser a la plaça de Sant Jaume, al bell mig de Barcelona. Entre els assistents, cal destacar la presència d'estudiants illencs, que varen viure la nit d'una manera molt especial, com si es tractàs d'una vetlada de germanor en què la participació i l'ambient varen ser les notes destacades. Ells i els músics engrescaren la resta de públic, que anà a la plaça de Sant Jaume per participar de tan entranyable festa.

Devers les 22.30 hores, els Xeremiers de Mallorca varen començar la festa amb els seus sons tan inconfusibles. Després, va ser Antoni Torrens, promotor de la festa de Sant Antoni a Gràcia, qui va presentar l'acte. Varen ser Joana Pons, Uc i Música Nostra, per aquest ordre, els encarregats de posar música de les tres illes. Després de més de tres hores de concert, la gent en volia més: sentir Barcelona més seva, com si es tractàs d'un racó de la roqueta estimada.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.