muy nuboso
  • Màx: 16.46°
  • Mín: 12.25°
14°

«Barrio» entre les favorites, amb «Dioses y monstruos», per a la Conxa d'Or

El cineasta Fernando León no pot estar més content, competeix per primera vegada en un festival internacional de cinema i les travesses aposten per ell amb la mateixa forma que ho fan per la nord-americana Gods and monsters («Deus i monstres») per aconseguir la Conxa d'Or de la 46a edició del festival internacional de cinema de Donosti que es lliurarà avui.

L'àcid retrat que Fernando León elabora sobre la crua realitat i els fràgils somnis de tres al·lotets d'un barri marginal de Madrid han arribat a la pell de la crítica i del públic que aplaudí a les totes aquest document que apareix de forma subtil i arriba al més endins.

Només té una seriosa competidora, que l'iguala en les previsions, la nord-americana Gods and monsters, amb la qual el realitzador Bill Condon narra els darrers dies de la vida de James Whale (autor d'obres com La novia de Frankestein) un homosexual declarat que cerca en un jardiner heterosexual el seu confident, i a qui li demana que actuï com el seu àngel de la mort. En tercer lloc, se situa la francesa A la place du coeru («De tot cor»).

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.