cielo claro
  • Màx: 19.52°
  • Mín: 8.33°

La Ciutat Comtal i la presència mediterrània, a la festa de la Mercè

Barcelona ha volgut que les festes de la Mercè tinguessin, en aquesta edició, el regust de la Mediterrània. Avui és el dia en què, sempre que la inestable meteorologia ho permeti, el conseller d'Educació, Cultura i Esports Manuel Ferrer viatjarà a la Ciutat Comtal per assistir a les actuacions dels representants de les Balears. El conseller Ferrer participarà en la recepció que el batle de Barcelona, Joan Clos, farà als representants dels diferents pobles de la Mediterrània (València hi participarà amb la Muixeranga d'Algemesí i els cavallers de la ciutat italiana d'Umbria). Des d'allà es podrà seguir la cavalcada mediterrània, on participaran els xeremiers de Mallorca i els cavallers i cavalls de Menorca.

En acabar, a l'avinguda de la Catedral, hi haurà una exhibició de doma menorquina. Després, a la plaça de Sant Jaume, la participació balear a la Mercè es clourà amb les actuacions de Música Nostra, Uc, Joana Pons i una altra vegada els xeremiers de Mallorca.

El conseller Ferrer estarà acompanyat del director general de Política Lingüística del Govern, Jaume Gil, en aquestes festes.
A més del Govern, el Consell Insular de Menorca ha treballat de valent perquè la participació dels cavallers i dels cavalls hagi pogut dur-se a terme.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.