algo de nubes
  • Màx: 14.99°
  • Mín: 7.61°
14°

Famosos

• Jacqueline Kennedy

Ambaixadora? El president dels Estats Units Lyndon Johnson volia nomenar Jacqueline Kennedy ambaixadora a Mèxic o a França després de l'assassinat de John Kennedy el 1963. «L'estimava moltíssim i volia donar-li una cosa que la fes sentir-se bé a la vida després de l'assassinat», digué Pierre Salinger, secretari de premsa de la Casa Blanca durant la gestió de Kennedy. Tot i això, Jacqueline Kennedy deixà clar que la seva intenció era dedicar tot el seu temps i atenció al seus fills i les propostes d'ambaixadora mai no es formalitzaren. La cadena de televisió CNN va difondre converses telefòniques entre Johnson i Salinger en les quals l'expresident insistia que Jacqueline era una bona elecció per a Mèxic i li demanà al seu home de confiança la seva opinió sobre el tema. Salinger digué que pensava que era «una bona idea» en principi però demanà «consultar-ho amb el coixí» abans d'aconsellar a Johnson seguir endavant amb l'oferiment. «Jo tenia una sola cosa per fer a la vida: cuidar els meus fills», digué Kennedy. AFP.

• Spice «salvatge»

Casament «explosiu» Sense cap mena de dubtes les fotografies més espectaculars de les revistes del cor d'aquesta setmana són les que recullen el casament de Mel B, la component «salvatge» del mundialment famós grup Spice Girls. Les fotografies parlen. Des del modelet de la novii, a qui ja se li coneix la panxa, fins el del novii. Només cal dir que els colors escollits per la parella foren el blanc i el daurat. En tots dos casos!. Fins i tot l'oficiant de la cerimònia digué que no havia vist mai res igual. També cal destacar, com a detall, la dent folrada d'or (potser per això del conjunt amb la dona) que lluïa el novii. DdB.

• Jim Carrey

Ferit en un rodatge El còmic Jim Carrey, un dels actors millor pagats de Hollywood, va resultar ferit al coll quan un dels integrants de la pel·lícula que està rodant es va prendre massa a pit el seu paper. Segons sembla, Carrey rodava la darrera escena de Man on the Moon (Home a la Lluna), film sobre el desaparegut humorista Andy kauffman, quan el lluitador professional Jerry Lawler el va atacar sense pietat i sense escoltar tampoc la paraula «tallin» que indicava el final de la presa. «Jim estava posat en el seu paper d'Andy, comportant-se com ell ho hauria fet», indicà un portaveu del rodatge en referència a l'escopinada que Carrey llançà al seu contrincant com a part de l'escena de la pel·lícula. DdB.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.