algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
15°

La I Fira Internacional d'Art Contemporani s'inaugurà ahir a Eivissa

La I Fira Internacional d'Art Contemporani de les Balears es va inaugurar ahir al recinte firal Art Eivissa, on es podran contemplar obres de vint expositors nacionals i internacionals.

La galerista Rosa Hispan, una de les promotores d'aquesta fira, que ocupa una extensió de mil cinc-cents metres quadrats, va destacar ahir la importància de la celebració d'aquest esdeveniment.

Hispan va remarcar el «caràcter mediterrani de la mostra i la intenciió que serveixi com a forma d'expressió cultural universal». Les galeries que participen a Art Eivissa exposaran obres originals d'artistes com Picasso, Chagal, Matisse, Miró, al costat d'altres autors de l'avantguarda de Grècia, el Marroc, Síria, el Líban, l'Iraq, el Sudan i l'Iran.

La I Fira Internacional d'Art Contemporani de les Balears romandrà oberta fins el 29 de setembre.
També està prevista la celebració d'un homenatge al poeta Federico García Lorca amb motiu de la celebració del centenari del seu naixement.
La pintora andalusa Ana Ramos exposarà la seva particular visió de Los sonetos del amor oscuro a través d'un muntatge que «pretén contribuir a la divulgació d'aquesta part de l'obra de Lorca, poc coneguda i injustament oblidada o ocultada a causa del contingut, que al·ludeix al caràcter homosexual del seu sentiment amorós».

L'obra d'aquesta autora andalusa ha estat exposada al palau dels Reis de Mallorca de Perpinyà.
El mes d'octubre, coincidint amb la inauguració d'un teatre a la població de Fuentevaqueros, poble natal del poeta, es mostrarà aquest muntatge a la casa de Lorca.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.