muy nuboso
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
15°

26 creadors de Catalunya i les Balears a la mostra «Ones. Art tèxtil»

La mostra estarà oberta a l'Escorxador de Pòrtol fins dia 10 d'octubre

Art tèxtil entre dues costes. La catalana i la de les Balears. Això és el que ens mostra, de la mà de 26 creadors, l'exposició que avui s'inaugura en el Centre Cultural l'Escorxador de Pòrtol sota el títol: «Ones. Art tèxtil».

La mostra aglutina les propostes creatives d'artistes tèxtils i ha estat organitzada per Sa Nostra i la Caixa de Sabadell, amb el suport de l'Associació Professional d'Art Tèxtil de les Illes Balears (Art Tebas) i l'Associació d'Activitats Artesanes i Investigació Plàstica del Foment de les Arts decoratives (AAIP FAD).

«Ones. Art tèxtil» s'exposarà a partir del dia 16 a Sant Llorenç. Els seus responsables destacaren que l'exposició està oberta a tot tipus de públic. «Al revés, el que més ens agradaria és que no vinguin només especialistes tèxtils, sinó gent a qui els agradi l'art contemporani», comentaren. Els creadors representats a la mostra són Laviana Blanes, Antonia Capllonch, Joana Català, Rosa Fabregat, Manola García, Xavier García, Conxa Hernàndez, Maria Janer, Biel Mercadal, Nadia Rabosio, Maria R. Horrach i, finalment, Teresa Wood.

«Aquesta mostra situarà el tèxtil, com a expressió artística, en el lloc que li correspon dins el món de l'art», explica Joana Català, la coordinadora de l'exposició ART-TEBAS a les Balears.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.