algo de nubes
  • Màx: 18.01°
  • Mín: 13.93°
18°

El concurs Pop Rock 98, a punt amb la selecció dels 24 grups finalistes

Ahir es va fer oficial el nom de les 24 formacions que lluitaran a les semifinals del concurs Pop Rock 98, seleccionades d'entre 82 grups inscrits.

El jurat d'aquesta preselecció es reuní ahir per escoltar i puntuar els temes de les bandes que s'havien presentat a l'edició d'enguany. El formaven el periodista Bartomeu Homar, els músics Àngel Cubero, José Luis Sampol i Rafael Bohorquez, el productor Joan Vich, el representant Chus Luis, l'organitzadora de concursos musicals Catalina Moranta, el presentador Rafa Creus, la locutora Mercè Serra i l'editor d'una publicació cultural Gabriel Morgue, qui excusà la seva presència a la votació.

Les tres finals del concurs tindran lloc aquesta setmana, els dies 24, 25 i 26, amb un canvi d'escenari: el Pop Rock torna a Ses Voltes i abandona les instal·lacions del Parc de la Mar.

Com ja s'anuncià a la presentació del certamen als inicis de l'estiu, el primer premi, de 800 mil pessetes, es farà efectiu quan el grup presenti una proposta i un compromís d'enregistrament d'un CD. A més, l'Ajuntament oferirà a la banda guanyadora la possibilitat d'una actuació remunerada a les festes de Sant Sebastià. El segon i tercer premi, en material de música i so, seran de 400 i 200 mil pessetes respectivament.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.