cielo claro
  • Màx: 19.52°
  • Mín: 9.97°
12°

Famosos

• Ronaldo

Fa 22 anys Un pastís amb forma d'un estadi de futbol i una festa amb ball fins a les quatre de la matinada formaren part de la celebració d'aniversari dels dos brasilers de l'Inter de Milà, Ronaldo i Zé Elías. Tots dos faran 22 anys aquesta setmana. EP.

• Gloria Estefan

Vol triomfar Quatre-centes mil còpies venudes a Espanya del seu darrer àlbum, Gloria!, i el vintè aniversari del seu matrimoni amb Emilio, són una coincidència «feliç» que Gloria Estefan destacà ahir a Madrid. «Què hi pot haver millor que triomfar en la terra dels meus padrins!», digué. EFE.

• Antonio David

Sentenciat La Sala Penal del Tribunal Suprem ha dictat una sentència en què confirma la condemna a sis mesos de presó a Antonio David Flores, marit de Rocío Carrasco, com autor d'un delicte de malversació de cabdals públics per apropiar-se, juntament amb un company, quan era guàrdia civil, de 50.000 pessetes corresponenents a una multa de trànsit que imposaren a un súbdit francès. A banda de 61.000 pessetes de multa, se'l suspèn de feina i sou 6 mesos. EP.

• Obituari

Clara Calamai L'actriu Clara Calamai, considerada com una de les intèrprets més belles del cinema italià fins a la Segona Guerra Mundial, morí ahir a Rímini. Nascuda el 1909 o 1915, segons les fonts, la protagonista d'Ossessione de Visconti filmada el 1942, rodà devers 50 pel·lícules. La seva fama s'enfonsà després de la guerra, tot i que encarà féu Las noches blancas, del 1957, amb Marcello Mastroianni i Jean Marais. EP.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.