nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
17°

El pop fresc de Los Fresones Rebeldes ocupa anit la sala Sonotone

El quintet barceloní Los Fresones Rebeldes, que s'ha donat a conèixer pel seu peculiar revival del pop de la dècada dels vuitanta, actua anit a la sala Sonotone en una visita més a la nostra Illa.

El seu single de debut, Al amanecer, els va catapultar a la fama i va fer que un ampli espectre de públic, des dels joves indies fins als més madurs nostàlgics de l'edat d'or del pop espanyol, s'interessassin per la seva música.

Los Fresones Rebeldes ja han actuat amb anterioritat a Palma al Festival Youthing de ses Voltes i a la desapareguda sala Jumping.
La senzillesa de les seves composicions i les seves lletres alegres impregnades d'una filosofia molt fresca de la vida són les causes més directes de l'èxit de públic que viu la banda.

Amb el disc 'Es que no hay manera! s'han aconseguit fer un lloc a festivals estatals de la mesura del Festimad de Madrid i del Doctor Music dels Països Catalans. Los Fresones Rebeldes actuaran també a l'edició d'enguany del BAM (Barcelona Acció Musical) que tindrà lloc el cap de setmana vinent.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.