cielo claro
  • Màx: 21.73°
  • Mín: 13.08°
21°

Tot a punt per a la Nit de l'Art

Galeristes i institucions presentaren ahir les seves propostes

35600
L'obra de Jim Bird es mostra a Altair.

Tot és a punt per a la Nit de l'Art, la festa amb què l'Associació Independent de Galeristes d'Art de les Balears, donarà avui a les vint hores el sus de la temporada artística a les Illes. Molts d'ells i de les institucions que els donen suport aprofitaren el dia d'ahir per presentar les seves propostes expositives.

De molt interessant es pot qualificar la invitació a conèixer l'obra de Jules de Bruycker que fa el Centre de Cultura de Sa Nostra. Aquest artista flamenc, que va viure entre el 1870 i el 1945, va assolir un gran domini de les tècniques del gravat i de l'aiguafort. Temàticament, es va centrar en la reproducció d'escenes de la seva ciutat natal, Gant i va saber integrar a la perfecció la descripció d'arquitectures amb el desvetllament de la natura humana.

José Maria Alcover és la proposta de la Gianni Giacobbi. L'escultor es manifesta interessat tan sols per l'escultura pura, allunyat de la transmissió de conceptes i de les «imatges que imagina la imaginació». Com a novetat d'aquesta mostra, les peces han estat realitzades en plom.

Jim Bird, solidari amb Llevant en Marxa, ha unit els seu talent espontani al del poeta Francisco Verdú i el mostra a la galeria Altair amb filantròpica generositat.

Joan Guaita, ha triat els darrers acrílics sobre tela de Rafael Mahdavi per començar la temporada.
El Solleric dóna a conèixer dosificadament les exposicions que inaugurarà. Ahir presentà les mostres de Pascual Rodríguez, Marto i Miquela Vidal i es reservà per avui la presentació de les escultures de Pablo Serrano. Del Solleric, precisament, sortirà demà l'autobús que l'Ajuntament ha posat a disposició dels ciutadans per assistir a la festa de la Fundació Miró.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.