cielo claro
  • Màx: 19.4°
  • Mín: 9.32°
19°

El grup Les 9 en punt estrena avui «Aina» en el Municipal de Manacor

El grup de teatre manacorí Les 9 en punt estrena avui al Teatre Municipal de Manacor Aina, una obra dirigida pel valencià Pep Sanchís i que és una adaptació de textos de diferents autors que ha realitzat el mateix Pep Sanchís.

Guillem Riera, un dels actors de l'obra, comenta que Aina és «una obra d'escenes curtes que es van enllaçant, són com una cadena, i a mesura que passa l'obra tots tenen en comú allò que els passa, que estan tot sols i cerquen altra gent, comprensió, companyia».

L'obra té una nova i interessant mescla de teatre i vídeo, ja que s'intercalaran fragments gravats en vídeo dins la representació teatral. Per això, «s'haurà d'estar molt atent al text que estan interpretant els actors, perquè si el públic es distreu, no entendrà per què s'ha posat un determinat vídeo en un determinat moment», afirma Francesc Riera, un altre dels actors.

Pep Sanchís, director valencià amb experiència i que durant l'hivern és el director del Grup de Teatre de la Universitat de València, és l'encarregat de conduir aquest grup de joves a la interpretació d'Aina, i, segons comenten els mateixos actors, «amb Pep hem fet molta feina individual per esprémer el 100% del nostre personatge. Pep ens ha fet ser més exigents i hem dedicat molta feina a aquesta obra».

Aina es representarà des d'avui i fins dilluns, excepte el diumenge. El preu de les entrades és de 1.000 pessetes i es poden adquirir a la taquilla del Teatre Municipal de Manacor.

Tots els que realitzen l'obra esperen que la coincidència amb el futbol (Heart-R.C.D. Mallorca, dijous, i Reial Madrid-Barcelona, dissabte) no resti assistència a l'esdeveniment perquè «aquesta obra és la millor alternativa i la més interessant al futbol».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.