cielo claro
  • Màx: 15.05°
  • Mín: 7.61°
12°

Marcos Portnoy serà a Palma per fer un taller sobre Bertolt Brecht

Amb motiu de la celebració enguany del centenari Bertolt Brecht i de l'inici del nou curs, el taller escola de teatre Xesc Forteza farà un curs sobre el dramaturg alemany.

Marcos Portnoy, professor d'interpretació del conservatori de Lieja, serà l'encarregat de fer aquest curs, que constarà de dos tallers: un taller d'escenes de l'obra Galileo Galilei i un altre taller d'escenes de Realisme èpic.

Les dates són del 21 de setembre al 3 d'octubre i l'horari del curs serà de 10.30 a 22.30 hores. El preu del taller serà de deu mil pessetes pels nous alumnes i de vuit mil pels alumnes d'aquesta escola que és en el carrer Valldargent.

L'any passat va ser el mateix Portnoy l'encarregat de fer un curs monogràfic per obrir els cursos d'aquest taller escola Xesc Forteza que codirigeix Pere Noguera.

A més dels monogràfics, el taller té oberta la matrícula per al curs que ja comença. Dels que comencen als que ja tenen alguna experiència en aquest camp.

Els alumnes avançats del taller escola varen presentar, el 1991, el Petit Teatre de Ciutat. Des de la seva fundació, el Petit Teatre de Ciutat ha evolucionant coneixent diferents autors i estils. Entre els espectacles que han presentat hi ha Txèkhov: dues comèdies i un monòleg o Ho veus? Espipellades.

Amb el monogràfic dedicat a Bertolt Brecht podran veure una particular visió d'un teatre enormement crític amb el capitalisme i el nazisme. L'autor va fer que els actors recitassin els seus papers sense afegir cap emoció a la seva actuació, cosa que feia que els missatges arribassin més fàcilment al públic.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.