algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
16°

Famosos

• Duquessa de York

Desmenteix rumors matrimoni
La duquessa de York, Sarah Ferguson «no està compromesa ni es casarà», afirmà ahir a Londres el seu portaveu, amb el desmentiment així de les informacions de la premsa que publicaven que pròximament es casaria amb un comte italià. L'esposa de Gaddo della Gherardesca, el comte, Michaela Malli, declarà ahir a diversos diaris que es divorciaria del seu marit, de qui porta separada vuit anys, per permetre-li que es casés amb Sarah Ferguson, coneguda per tots els sus amics «com la seva novia». «Aquestes declaracions són molt lluny de la realitat i totalment infonamentades», declarà el portaveu de la duquessa. Ferguson, de 39 anys, divorciada des del 1996 del príncep Andreu, un dels fills de la reina Isabel II, mantingué en els darrers dies més d'una trobada amb aquest noble. A més, Ferguson ha pernoctat diversos dies en la residència toscana de l'italià amb els seus fills, tot i que els dos han desmentit enèrgicament qualsevol idil·li. Ambdós asseguraren que es tracta només d'una bona i gran amistat. AFP.

• Frederic de Dinamarca

Adéu a la història d'amor
L'afer del príncep de Dinamarca i la cantant danesa pop Maria Montell ha acabat, per la qual cosa la monarquia ha fet un alè. La cantant anuncià personalment a un diari «que ja no era la companya» del príncep i que la seva relació amorosa, que s'inicià el desembre del 1996, «està totalment acabada». «Pertanyem a dos mons diferents, que són difícils de conciliar», digué, i afegí que Frederic i ella continuen «essent bons amics». Maria Montell, de 29 anys, fou l'única entre les novies que tingué Federic que va viure un cert temps a l'apartament privat del príncep al palau reial de Copenhague. Popular a Dinamarca, on la majora de població era partidària al seu casament amb el futur rei, la cantant no fou acceptada mai pels pares del príncep, la reina Margalida i el príncep consort Enric. Mai fou convidada a una recepció de la cort, ni privada ni oficial, ni tan sols a la festa feta en ocasió del 30 aniversari del príncep. Tot i això, el príncep la presentà al rei aquest estiu a Mallorca.AFP.

• Sandra Bullock

De promoció
L'actriu Sandra Bullock presentà ahir a Madrid Siempre queda el amor, cinta que protagonitza i produeix i que s'estrenarà el proper 16 d'octubre. Bullock, protagonista de Mientras dormías o La red, explicà que tot d'una s'adonà que la fama no és el que sembla. «La meva vida no ha canviat tant, tan aviat com vaig arribar a la popularitat em vaig adonar que era una cosa ridícula i com faig sempre me'n vaig allunyar per obtenir més perspectiva». Potser fou per aquesta actitud que decidí dur endavant Siempre queda el amor, un film intimista estrenat als Estats Units enmig de l'huracà Godzila i que ha obtingut el suport de la crítica i del públic. La pel·lícula, on també apareixen Harry Connick Jr. i Gena Rowlands, narra la història d'una dona que sembla tenir-ho tot a la vida al costat del seu marit i la seva filla, però que de sobte veu com tot s'esvaeix al seu voltant davant la infidelitat del seu espòs. Sense saber on anar, la dona agafa la seva filla i torna a ca seva, a retrobar-se amb la seva mare.EPR.

• Ella Baila Sola

Presenten nou disc
Des de fa dos anys, Marta Botía i Marilia Casares ja no ballen soles, amb un milió de discs venuts, ara volen revalidar el seu èxit amb e.b.s., el seu segon disc, una mescla de pop i folk. «No ens han preocupat les exigències de la gent», comentà Marilia.EFE.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.