algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 14.66°
17°

Breus

• Cursos

Universitat Internacional de Menorca
Avui comença la tercera edició de la Universitat Internacional de Menorca Illa del Rei (UIMIR) en el claustre del Carme de Maó, on més de 200 alumnes estudiants desenvoluparan activitats acadèmiques fins divendres, dia 18 de setembre. L'Ajuntament de Maó, les universitats de Barcelona i de les Illes Balears, amb el suport del Consell Insular, són les institucions que organitzen aquesta universitat d'estiu. Dos cursos "Societat de la informació i Tècniques d'estudi del medi natural" han tancat la matrícula en haver cobert ja la xifra de trenta alumnes. EFE.

• Publicacions

Articles de Fernando Savater
El filòsof i escriptor Fernando Savater presentarà demà dimarts a la Universitat Menéndez Pelayo (UIMP) la seva darrera obra, Amor a R.L. Stevenson, una recopilació d'articles publicats en premsa o en llibres anteriors que, en algunes ocasions, segons l'autor, eren «il·localitzables». La presentació d'aquest llibre dedicat a l'escriptor escocès coincideix amb la participació de Savater en la inauguració dels cursos de formació del professorat de la UIMP, acte en el qual el filòsof pronunciarà la conferència Educar per a la ciutadania. EFE.

• Patrimoni

Arxius del Regne de Mallorca i de Maó
L'Arxiu del Regne de Mallorca i el de Maó , centres gestionats pel Govern balear, celebraran dimecres una jornada de portes obertes al públic, informà ahir la Direcció General de Cultura i Política Lingüística del Govern balear. En l'Arxiu del Regne de Mallorca es realitzaran visites guiades en les quals s'explicaran la història i funcionament del centre, podent visitar-se les sales de consulta, el taller de restauració de paper, alguns dipòsits i la sala d'exposicions. Les visites comentades a l'Arxiu de Mallorca es realitzaran a les deu i dotze del matí, a les quatre i mitja i sis i mitja de l'horabaixa, mentre que a l'Arxiu de Maó les visites seran a les onze del matí i a les cinc de l'horabaixa. EFE.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.