algo de nubes
  • Màx: 17.61°
  • Mín: 9.33°
16°

El Patronat del Festival de Pollença rebrà avui la «C» d'or de Colonya

Se li reconeix la tasca de difusió de la música i la localitat

El Patronat del Festival de Música de Pollença rebrà avui horabaixa la «C» de Colonya «per la difusió de la música a través dels més prestigiosos intèrprets i orquestres d'arreu del món i, així mateix, per la seva aportació i suport a la divulgació internacional de Pollença, a més de com a indret turístic, com a punt d'activitat artística i cultural».

La «C» d'Or de Colonya, lliurada per primera vegada el 1996, va néixer per «reconèixer aquelles persones o institucions que es distingeixen per la seva contribució al progrés i benestar de la nostra Comunitat en els àmbits econòmic, cultural i social».

La distinció atorgada per l'entitat que presideix Martí Torrandell consisteix en la recreació del logotip original de Colonya, realitzada pel pintor i escultor pollencí Miquel Cerdà Salas. La primera «C» de Colonya fou lliurada a la reina Sofia l'any 1995; en versió or es lliurà per primera vegada el 18 d'agost del 1996 al president de la Comunitat, Jaume Matas.

L'acte de lliurament al Patronat del Festival, creat el 1962, tindrà lloc a l'Hotel Formentor a les sis i mitja de l'horabaixa. El reconeixement a la tasca desenvolupada pel festival coincideix amb el dia de la clausura de l'edició d'avui. El concert de gala el protagonitzaran Kim Kashkashian (viola) i Peter Nagy (piano).

Miquel Oliver és el batle-president del Patronat. El vicepresident és Miquel Bota Totxo i la vicepresidenta és Margalida Bibiloni Alemany. Els vocals del Patronat són Maria Fiol, Joan Franch, Joan Josep Comas, Bartomeu Vallori, Gabriel Cifre, Alfonso Loeffler, Josep Marquet, Salvadro Ramon, Leonor March, Bernat Cifre, Miquel March, Pere Riusech, Miquel Rosselló i Martí Torrandell. El director artístic del Patronat és Eugen Prokop i el director-coordinador Guillem Matheu.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.