nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

Carlos Grimalt, d'Ocults, comença la seva carrera en solitari

El guitarrista d'Ocults i exteclista de Montenegro, Carlos Grimalt, començarà pròximament la seva carrera en solitari, després de 8 anys militant en diversos grups del món musical mallorquí.

El nom de la nova formació musical serà Grimalt y la Sectadelmar, i el primer disc que treurà es dirà Sirenas y rosas, una de les cançons que compondran el treball, i que comptarà amb la col·laboració d'artistes reconeguts en el món de la música, com ara Sabino Méndez, l'antic compositor de Loquillo.

Carlos Grimalt encara està realitzant diverses actuacions amb Ocults, que finalitzaran el dia 17 d'octubre a L'Espai de Barcelona. Aleshores, emprendrà la seva carrera en solitari, un fet que ell considera necessari: «Des dels 18 anys ja volia fer alguna cosa en solitari, però em vaig ficar en grups, i em deia a mi mateix 'l'any que ve faré el disc en solitari', i això ha durat 8 anys, en què tot ha anat molt bé i he après molt, però necessitava que em valorassin com a compositor i no només com a guitarrista o teclista».

Content amb Ocults  

Grimalt vol aclarir que «He acabat molt bé amb Ocults. Que ningú no cerqui que ens hem barallat ni res d'això. Simplement tenia ganes de fer un treball en solitari».

El disc el va començar a gravar l'any passat, i va pagar tota la producció (estudi, vídeo...) amb els seus doblers. Ara només queda fer planxes, fer les còpies i llançar el disc al mercat. Al·leluia Records, la discogràfica d'Ocults, és qui ha mantingut els contactes per cercar una multinacional que llanci el disc per la Península. El fet de cercar una multinacional és degut, segons Grimalt, «al fet que ja conec l'àmbit geogràfic on es mou Ocults, i m'interessa ampliar-lo. Aquesta també és una de les raons per les quals he fet el disc en castellà». La promoció de Carlos Grimalt y la Sectadelmar correrà a càrrec de Paco Vicens i Associats, juntament amb Al·leluia, «els únics que han cregut en mi des del principi», segons Grimalt.

D'altra banda, mentre feia les gestions perquè el seu disc sortís al carrer, Grimalt ha participat en els diversos concursos musicals que s'han fet a Mallorca organitzats per l'Associació Cultural Sa Granera. Precisament, en el darrer concurs que es va fer diumenge dia sis, va aconseguir el primer lloc, les 200.000 pessetes i els 2 concerts de premi que tenia el Festival.

Grimalt agraeix aquests concursos «perquè permeten a molta gent que es puguin obrir pas en el món de la música i que si no fos per aquests concursos, no tindrien cap oportunitat».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.