algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
12°

Personatges

• Melanie Griffith

Presenta el film de Woody Allen
Melanie Griffith presentà ahir al Festival de Venècia, acompanyada d'altres protagonistes de la història, la darrera pel·lícula del creador nord-americà Woody Allen, Celebrity ('Celebritat'). La pel·lícula, que s'estrenà mundialment a la mostra, conta les alegries, les desgràcies i els secrets sexuals de les celebritats. «És increïble pensar que un es pot tornar famós a tot el món només per haver mantingut una relació sexual oral amb el president», declarà el director des de Nova York en relació al film, on també apareixen actors com Kenneth Branagh, Leonardo di Caprio o Judy Davis. EP/AFP.

• Lucio Battisti

Serà enterrat a Molteno
Les despulles del cantautor italià Lucio Battisti, que va morir dimecres passat, seran enterrades dissabte al cementeri de Molteno, prop de Milà, on va viure els darrers anys amb la seva família allunyat de qualsevol relació amb els mitjans de comunicació. DdB.

• Luchino Visconti

Tindrà casa museu
La mansió del cineasta italià Luchino Visconti a l'illa d'Ischia, localitzada davant Nàpols, es convertirà en un museu de cinema i també en centre d'estudis d'art dramàtic. «La Colombaia» era un dels llocs preferits del creador d'El gatopardo. AFP.

• Gary Glitter

Sota sospita
L'estrella pop anglesa dels anys setanta Gary Glitter, de 54 anys, es va haver de presentar ahir davant el jutjat de North Avon per declarar en relació a la possessió de material pornogràfic i ofensiu. El cantant va dur a adobar el seu ordinador a una botiga i allà hi trobaren imatges compromeses de nins. AFP.

• Carmina Ordóñez

El fulletó de la setmana
La notícia de la separació de Carmina Ordóñez i Ernesto Neira, desvelada la setmana passada, continua. La revista Hola, que fou qui en donà l'exclusiva, ha publicat una nota «oficial» en què la parella assegura que el reportatge famós no va ser un muntatge. Aprofitant l'interès generat per la notícia, la parella surt a totes les revistes. Que si hi ha crisi, que si no, que si confessen tot el confessable, que si ho amaguen tot en misteri... En fi, segons sembla, continuarà. DdB.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.