muy nuboso
  • Màx: 10.16°
  • Mín: 7.47°
10°

La ruta de Lou Reed per la Mediterrània

El músic tocarà a Lisboa, Barcelona i Roma abans d'Alcúdia

Sembla que, abans d'arribar el concert de l'any, Lou Reed farà un llarg periple per terres de la Mediterrània. Tan llarg com ho han de fer els seus fans, que veuen com les entrades per accedir al recinte de la plaça de toros d'Alcúdia es van exhaurint de forma ràpida i sense dilació.
Lou Reed i la seva banda de quatre músics actuaran, dia 23 de setembre, a l'Expo de Lisboa, un recinte pel qual han passat artistes de primera línia. El sendemà, i a causa de les festes de la Mercè, actuarà (de franc) a Barcelona. Després ja volarà a Itàlia, on protagonitzarà tres concerts: un a Roma (dia 26), l'altre a Bari (dia 29) i el darrer a Nàpols (el darrer dia de setembre). Després ja toca Alcúdia. Serà dissabte dia 3 quan en aquest recinte es podran escoltar les cançons del seu darrer disc, Perfect night live in London.
Ahir es varen posar a la venda les entrades del concert, moltes de les quals estavan reservades. Com va explicar a Diari de Balears Miquel Àngel Sancho, de Xocolat, un dels punts de venda: «La gent ha vingut a cercar les entrades que tenia reservades des de feia dies. Des que varen veure la notícia en els diaris. Ara, haurem de fer filigranes per contentar tothom que ve i la gent que té l'entrada reservada». Igual passava en les altres tendes que tenien entrades a la venda. I és que el preu de l'entrada, de sis mil pessetes, no ha estat cap impediment per aconseguir els bitllets que significaran el passi a la glòria per a molts d'ells.
L'organització del concert no s'esperava que hi hagués tanta demanda per veure un músic que ha marcat una època, tant amb el grup The Velvet Underground com en la seva època en solitari, etapa que va començar el 1970. Les persones que han decidit embarcar-se en aquesta aventura, que s'aglutinen sota el nom de Fona, ja varen ser els responsables de dur a l'Illa Dover, un dels grups que més sonen entre els adolescents.
El músic novaiorquès, que en l'actualitat té 56 anys, actuà per darrera vegada a l'Estat espanyol el 1996, a la primera edició del Doctor Music Festival.

Que torni  

Qui sap si Lou Reed farà com el lleó de Belfast, repetir una vegada i una altra, en un escenari que li agrada i davant un públic que li ret homenatge i que se li entrega totalment.
Van Morrison ha donat moltes alegries als seus fans illencs; el de Lou Reed esperen, ansiosos, que el novaiorquès prengui el mateix camí.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.