algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.74°
17°

Una saragossana, miss Balears 98

Sara Ballesteros, que fa quatre mesos que viu a Palma, és la nova bella oficial de l'arxipèlag

Això es diu arribar i moldre. Sara Ballesteros, una saragossana de devuit anys, que només fa quatre mesos que viu a Mallorca, és la nova miss Balears 98.
Morena, alta (1'77) i amb unes mides espectaculars (87-70-93) diu que la seva millor arma és el somriure («és el que més m'agrada de mi i per això crec que és el que va agradar al jurat», assegura).
Aquesta espectacular al·lota (que, com gairebé totes les misses i a diferència de la resta de mortals pot menjar de tot sense engreixar una unça) va decidir instal·lar-se a l'Illa perquè havia trobat una feina que li convenia pels estudis que havia fet: administrativa i informàtica de gestió. Un dia, al diari va veure un anunci en què se cercaven al·lotes per presentar-se al concurs de Miss Balears. Dit i fet. «Era una manera de fer amics. Com que era nova a l'Illa, vaig suposar que en el concurs coneixeria gent», assegura.
Però la cosa no només ha quedat en fer amics, i com aquell qui no vol la cosa, Sara va ser coronada quanyadora del concurs Miss Balears 98 i va rebre la corona i el ceptre de la seva antecessora, Cristina Trujillo. Ahir, quan havien passat unes hores d'aquest esdeveniment, encara deia que era un somni, que no s'ho podia creure.
Tal volta la cosa que més la feia despertar era recordar l'ambient que hi havia entre les aspirants a aquest guardó: «No importa dir mentides. Hi havia molta de competència entre les aspirants. I és que la gent es prepara molt per quan arriba el moment de sortir a conquerir el premi».
Les 1.100 persones que varen acudir a la gala en el Casino Palladium varen veure les altres al·lotes premiades: Mónica Gutiérrez, de Lloseta, i Laila Alemán, que va néixer a València, varen ser la primera i la segona dames d'honor. Isabel Santana va ser elegida entre totes les seves companyes com a miss Simpatia. Miss Fotogènia va ser per a una eivissenca, Lourdes Mariotti, una al·lota que és realment preciosa. Tal volta la mallorquina Mar Moreno va ser de les més afortunades perquè obtingué dos guardons: miss Elegància i miss Mallorca Open.
A partir d'ara, totes aquestes al·lotes tenen un llarg camí per davant. De fet, Sara Ballesteros tindrà un any bastant mogudet i l'organització de Miss Balears l'ha de preparar perquè faci el millor paper possible: «Ara vindrà l'exercici, les dietes, aprendre a caminar bé...». Una carrera que Sara Ballesteros no té molt clara i és que, malgrat ser una aventurera nata, diu que s'estima més lluitar per la seva feina que no dedicar-se en cos i ànima a ser model («encara que si s'esdevé, benvingut sigui»). Ah, quant als afers sentimentals, sembla que miss Balears està desocupada: «No tenc estimat, però tenc molts d'amics». De fet, sembla estar molt segura que «l'home ideal no existeix».
Per cert, allò que més odia la bella oficial d'enguany de les Illes és la incultura general: «Basta encendre la tele i veure tota la programació que fan. Et tems d'aquesta incultura que hi ha en aquest país».

Fa falta un canvi de bases

Ningú no pot llevar a Sara Ballesteros que és una bellesa. El que sí se li discutirà és que sigui una bellesa que sàpiga representar la comunitat balear.
Seria necessari que els organitzadors de miss Balears introduïssin una base en el certamen exigint a les candidates un temps mínim d'empadronament a les Balears. Així, si més no, s'asseguraria que les candidates coneixen la terra i el caràcter del que representen. No volem ni pensar en misses fracassades en altres llocs que venguin aquí a provar fortuna...

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.