muy nuboso
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
16°

Breus

• Música


Danza Invisible presenta disc
Aquest vespre, a partir de les deu, a la plaça Major de Palma, el grup andalús Danza Invisible presentarà en directe el seu darrer disc, En equilibrio, un àlbum amb el qual s'allunyen una mica dels sons més característics dels seus setze anys de carrera. El concert està patrocinat per la Cadena Cien, i s'inclou dins les festes de la Mare de Déu de la Salut. Els seguidors dels creadors de cançons com Sabor de amor o Huye tenen, doncs, una magnífica oportunitat de veure en directe els seus ídols. I, a més, de forma gratuïta. DdB.


Festival de Música Clàssica de Cura
El violinista Ramon Andreu, la pianista Maria Josep Plomer i el grup Da Càmera 3 són els protagonistes del concert d'avui del XI Festival de Música Clàssica de Cura. El concert tindrà lloc a l'església parroquial de Costitx. A la primera part actuaran Andreu i Plomer. Interpretaran obres de Mozart, Pomar, Bartók i Monti. El trio Da Càmera 3 (format per Maria Àngela Riera, flauta; Gabriel Oliver, clarinet; Maria Antònia Gomis, piano) seran els encarregats d'executar la segona part del concert. Els músics interpretaran obres de Von Kreisler, Vasili S. Kalinnikov, Jules Massanet, Tony Aubin, Geroges Bizet i Camille Saint-Saëns. El proper concert del Festival serà diumenge que ve al Santuari de Cura. Serà a càrrec de Maria Laffitte i Joi de Trobar. DdB.


Gwendal a l'Auditòrium
Després d'haver-se canviat de dia i espai, en principi havia de ser ahir a la plaça de toros, anit se celebrarà el concert del grup de música celta Gwendal a l'Auditòrium de Palma. L'univers musical d'aquest grup, que va néixer el 1972, es compon d'influències del rock, jazz, folk i música clàssica que provenen de cadascun dels components del grup, ja que tant les composicions com els arranjaments són un treball col·lectiu. El grup actuarà precedit de Raggle Taggle Gypsies. Gwendal acaba de treure al mercat un nou disc Dan Ha Diskan, dotze temes que conformen més de cinquanta minuts de bona música en el qual es mesclen els ritmes celtes amb els sintetitzadors. El grup està format per Youenn le Berre (flauta, gaita, veu), Robert Ie Gall (violí, guitarra elèctrica, veu), François Ovide (guitarres elèctrica i acústica), David Rusaouën (bateria), Pascal Sarton (baix elèctric) i Paul Faure (sintetitzador). DdB.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.