algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

Marbella perd l'actor Espartaco Santoni

Morí ahir a causa d'una malaltia hepàtica

L'actor i empresari hostaler establert a Marbella, Espartaco Santoni, de 61 anys, va morir a les 5.45 hores d'ahir en la casa dels pares de la seva darrera esposa, Eva Medina, ubicada en la localitat malaguenya de Benalmádena, a causa de la malaltia pancreàtica que patia feia temps.

Espartaco Santoni nasqué el 14 de juliol del 1937 a Veneçuela i arribà per primer cop a Espanya el 1958, després de contreure matrimoni amb l'actriu i cantant Marujita Díaz. Santoni fou famós pels seus cinc matrimonis, un dels quals amb Carme Cervera, l'actual baronessa Thyssen.

L'actor veneçolà, que regentava diversos restaurants i bars de gran èxit a Puerto Banús (Marbella) va fer la seva darrera aparició a la gran pantalla de mans del director Santiago Segura, a Torrente, el brazo tonto de la ley, on interpretà un cap de la mafia. Santoni era un dels personatges més emblemàtics de la jet-set de Marbella i no era difícil veure'l guarnit amb el mocador pirata.

Per la seva banda, el batle de Marbella, Jesús Gil, va explicar que en una recent conversa amb l'empresari, amb qui l'unia una gran amistat des de feia 30 anys, Santoni li va dir que «havia lluitat amb la mort i havia vençut». Contràriament, quan va demanar l'alta mèdica en la clínica Quirón de Barcelona, en la qual estava ingressat des de feia diversos dies, ja va anticipar el desenllaç fatal en anunciar que «tornava a Marbella a morir». Els funerals se celebran avui a les 17.30 a l'església de l'Encarnació de Marbella. Gil anuncià que l'Ajuntament faria alguns actes en homenatge a Santoni.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.