cielo claro
  • Màx: 21.13°
  • Mín: 13.08°
21°

«Cuba: una asignatura pendiente», nou llibre de Reynaldo González

Cuba: una asignatura pendiente, de la col·lecció Zitzània (Di7 Edició), és un recorregut per diferents aspectes de la vida social i cultural de l'Illa que ha fet l'escriptor i periodista Reynaldo González.

«En aquesta darrera obra he volgut reflectir les meves passions i els meus interessos», afirmà l'autor. Per aquest motiu, el llibre inclou texts dedicats tant a la història de la formació de Cuba, com al cinema («un dels meus amors», assegurà González), i intenta donar una altra imatge de l'illa que defugi dels tòpics.

González justificà el títol del llibre com «l'assignatura pendent que Espanya té envers Cubà, que denota la premsa quan quasi cada dia parla de l'illa i que es podria definir com un plaer detingut, un gaudi que no arriba a l'orgasme».

Reynaldo González és autor, entre d'altres obres, de Miel sobre hojuelas, un recull de contes, la novel·la Siempre la muerte, su paso breve, l'assaig El bello habano sobre el tabac i el relat La mujer impenetrable, que guanyà el premi Juan Rulfo 1983.

Cuba: una asignatura pendiente es presenta avui dins el marc de la III Universitat d'Estiu de Cooperació Internacional, amb la presència de l'autor i dels també escriptors cubans Jorge Martí i Abilio Estévez.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.