muy nuboso
  • Màx: 17.47°
  • Mín: 11.57°
14°

Personatges

•Fernando Colomo

Li reten homenatge
El realitzador madrileny Fernando Colomo rebrà un homenatge a la XXIV edició del Festival de Cinema Iberoamericà de Huelva, que tindrà lloc del 21 al 28 del pròxim mes de novembre. A mitjan mes de setembre es presentarà el cartell del certamen i es donarà a conèixer la identitat de la segona homenatjada.EFE.

•Enric i Guillem

Basta amb el dol
Els dos fills de la princesa Diana, Enric i Guillem, varen demanar ahir al país que posàs fi al dol per la seva mare, un any després de la seva desaparició en un accident a París. Els dos adolescents, respectivament, han demanat a la població que «passi la pàgina» i deixi descansar en pau la memòria de la princesa de Gal·les, en un comunicat publicat pel servei de premsa del seu pare, el príncep Carles. Així mateix donaren les gràcies per les mostres d'afecte rebudes.EP.

•Sopa de cabra

Nou disc
El grup de girona de rock Sopa de Cabra editarà el pròxim dia 29 d'octubre el seu novè disc, que es grava a la localitat d'Avinyonet de Puigventós. El disc el produiex el guitarrista del grup Josep Thió i encara no té el títol definitiu, encara que els components de Sopa de cabra, el denominen Nou per la seva doble característica de ser nou i de número nou. Inclourà 12 cançons cantades en català, sense versions alienes i amb títols com El far del sud, basada en la pel·lícula del mateix títol. EFE.

•Pere Rosselló

Perill de sanció
El governador de Puerto Rico, Pere Rosselló, s'arrisca que li imposin una multa de 7.500.000 pessetes per cada violació a la llei de Drets d'autor si manté la seva actitud d'utilitzar la cançó de Ricky Martin, La copa de la vida, en les seves compareixences públiques.AGÈNCIES.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.