algo de nubes
  • Màx: 19.32°
  • Mín: 9.08°
10°

Segon estiu de Cinema Lliure a la Platja amb curtmetratges de directors mallorquins

214889

Cinema Lliure a la Platja torna per al seu 12è estiu, el segon a Mallorca. Portarà mostres de cinema independent en versió original a les platges de l'illa.

Les pel·lícules es projectaran quan es pongui el sol per assegurar una bona visibilitat de la pantalla, normalment entre les 21.30 h i les 22 h. Abans dels llargmetratges es projectaran curtmetratges de directores i directors mallorquins, de la convocatòria Nou Talent, adreçada a estudiants de cinema de Mallorca; i de Conofest, festival de cine feminista, millennial i multidisciplinari de curts escrits i/o dirigits per dones.

A l'hora de seleccionar els llargmetratges han tengut en compte tots els públics perquè tothom pugui gaudir del bon cinema de les nits d'estiu. El programa de projeccions a Mallorca per aquest estiu 2023 és:

  • AFTERSUN (2022). Diumenge 2 de juliol a la Platja de Ses Fontanelles de Palma, amb la projecció del curt Un parell de cançons després, de Jaume Carrió. Dimarts 4 de juliol a la Platja de Tamarells de Pollença, amb la projecció del curt Cròniques d'un molinet de clorur de sodi, de Pau Amer.

  • ALCARRÀS (2022). Dissabte 1 de juliol a la Platja de Can Pastilla de Palma, amb la projecció prèvia del curt Un diumenge qualsevol, d'Eugenia Sampedro. Dilluns 3 de juliol a la Platja de Tamarells de Pollença, amb la projecció de Qui sent música, de Marina Rueda.

  • CINCO LOBITOS (2022). Divendres 30 de juny a la Platja de Can Pere Antoni de Palma, amb la projecció del curt Judit, d'Ana Gago.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.