cielo claro
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
18°

El Teatre Principal d'Inca projectarà aquest cap de setmana en dues sessions 'El noi lleó' en català

211041

El Teatre Principal d'Inca té prevista la projecció de dues sessions de cinema en català aquest cap de setmana durant les franges horàries de major audiència. En concret, s'emetrà el film d'animació 'El noi lleó' en dues sessions d'horabaixa, una divendres a les 18 h i una dissabte a les 17 h.

La pel·lícula, produïda per Paycom Cinema, es distribueix en llengua català i s'ha emès ja a diverses sales del Principat. Aquest cap de setmana arriba a Mallorca amb dues sessions, la qual cosa respon a les reivindicacions de disposar de cultura audiovisual en la llengua pròpia de les Illes Balears. A més, pel fet d'estar dirigida a un públic infantil, implica una nova producte a un sector del món cinematogràfic cada vegada més castellanitzat.

Segons la sinopsi del film, la història versa sobre la dansa del lleó, una tradició molt important en les celebracions de l’Any Nou xinès, perquè aquest felí representa la força i el coratge. El jove Gyun decideix convertir-se’n en ballarí per atraure una noia que ha conegut. Un vell shifu (mestre), que de jove havia estat un ballarí excel·lent, pot ensenyar a ell i als seus amics Kat i Doggie aquesta majestuosa tècnica, si superen els dubtes, el ridícul i el classisme.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Pep, fa dervers d'un any
Gràcies per informar-ne, no coneixia aqueixa pel•lícita i tenc dos infants.
Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente