algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
14°

Torna la Festa del Cine amb entrades a 3,5 euros

204687

El sector del cinema ha activat novament la Festa del Cine per a «reforçar el sector en un moment de preocupació màxima davant les xifres d'assistències a les sales». Així, aquesta setmana es durà a terme la Festa del Cine (del 3 al 6 d'octubre) i se celebrarà el Dia del Cinema Espanyol (6 d'octubre) i la creació d'un nou Premi Nacional al Patrimoni Cinematogràfic (5 d'octubre).

«La Festa del Cine és una palanca fonamental per a fomentar l'assistència a les sales», ha reconegut Luis Gil, director general de FECE. El president de l'Acadèmia de Cinema, Fernando Méndez-Leite, ha remarcat aquesta «preocupació màxima» per la resposta del públic després de la pandèmia en acudir al cine.

L'assistència mitjana a sales de cinema ha caigut un 37% en relació amb les xifres prepandèmiques, si bé els exhibidors esperen que es continuï amb la tendència a l'alça dels darrers mesos i fins i tot millorar-ho.

Entrades a 3,5 euros

La segona convocatòria de la Festa del Cine del 2022 se celebrarà a tot l'Estat espanyol els dies dilluns 3, dimarts 4, dimecres 5 i dijous 6 d'octubre. Durant aquests quatre dies, els espectadors podran gaudir de totes les pel·lícules de la cartellera al preu especial de 3,5 euros per entrada.

Els espectadors podran gaudir de la Festa del Cine a més de 345 cinemes que sumen més de 3.030 pantalles. Com és habitual, els espectadors hauran d'aconseguir la seva acreditació a la web oficial www.fiestadelcine.com.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.