muy nuboso
  • Màx: 17.23°
  • Mín: 11.35°
14°

El cinema a la fresca torna aquest agost a Inca

202567

L’Ajuntament d’Inca organitza, un any més, un cicle de cinema a la fresca al mes d’agost. La plaça de toros serà, de nou, escenari de les projeccions, que es realitzaran durant els darrers 3 dijous del mes. Enguany, es manté el caràcter solidari de la iniciativa i es proposa una aportació d’1 euro per entrada, que es destinarà cada setmana a una entitat diferent.

El batle d’Inca, Virgilio Moreno, i el regidor de Joventut i Participació, Andreu Caballero, han estat els responsables de presentar la programació de cinema a la fresca per les pròximes setmanes. L’acte ha comptat també amb l'assistència de representants de les associacions beneficiàries, les quals són Associació Espanyola contra el Càncer, Inca Solidària i Inca Viva.

Així doncs, el pròxim 11 d’agost, es dona el sus al cicle de cinema a la fresca amb la pel·lícula infantil 'Raya i l'últim drac'. La recaptació, aquest primer dia, anirà destinada a l’Associació Espanyola contra el Càncer. Després, el 18 d’agost serà el torn del film 'Aves de presa y la fantabulosa emancipación de Harley Quinn', que serà a benefici d’Inca Solidària. Finalment, el cicle es tancarà, dia 25 d’agost, amb la projecció de 'A todo tren. Destino Asturias' amb Inca Viva com a entitat beneficiària.

Totes les pel·lícules es projectaran a les 21.30 hores a la plaça de toros d’Inca.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Ciutadà català, fa dervers d'un any
Moltíssim millor cinema que no pas sang !
Qui vulgui sang i fetge que vagin a les espanyes arcaiques.
Valoració:3menosmas
Per Pobrets, fa dervers d'un any
Pobrets, els polítics. Tenen tan poca cosa a oferir que ja han arribat a l'extrem de fer-se fotos per presentar pel.lícules de cine. I aquest Caballero un temps que no era independentista? Com així s'ha fet del PSOE?
Valoració:-1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente