nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
15°

La quarta edició d'Out!, la mostra de cinema LGTBIQ+ de les Balears, comença dia 7 de setembre

La quarta edició de la mostra de cinema LGTBIQ+ de les Balears, Out! arrencarà el 7 de setembre a les 20.00 hores en el Teatre Xesc Forteza i durarà fins dia 12 del mateix mes, a més acollirà curtmetratges, especialment en les categories de ficció i documental.

L'organització de la mostra ha explicat aquest dijous que en l'obertura de la mostra es projectarà 'Kokon', de Leonie Krippendorff, pel·lícula alemanya que mostra l'evolució d'una adolescent «i el seu descobriment».

Del 8 al 12 de setembre, les projeccions tendran lloc al CineCiutat.

Sobre els curtmetratges, l'organització ha destacat que tres són d'autors de les Balears. 'Me voy', de Magda Casellas; 'ROCky', de Dani Seguí, i 'Sol Solo', d'Àlex Arroyo. Els tres protagonitzaran una trobada, dijous 9 de setembre a les 12.00 hores al Cafè Carmela.

El dissabte 11, a les 12.00 hores es projectaran dos capítols de 'Indetectables', sèrie de ficció a internet, sobre la salut sexual i la diversitat a l'Estat espanyol. El diumenge a la mateixa hora es podrà veure el documental de Maria Vladimirova, 'Diversitat i terres'. Es tracta d'una compilació de testimonis de migrants «sobre el xoc entre cultura i homosexualitat, religió i identitat de gènere, violència i llibertat».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.