nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
17°

Arriba el primer autocine a Palma

Palma tendrà el seu primer autocine aquest maig. La nova proposta cinematogràfica tendrà lloc del 28 de maig al 10 de juny gràcies a la iniciativa de Moviescreens Espanya, una empresa que elabora i lloga pantalles inflables, i organitza projeccions de cinema a l'aire lliure d'alta qualitat. El projecte compta també amb el coneixement en cinema i gestió d'esdeveniments de Sandra Seeling Lipski, directora de l'Evolution Mallorca International Film Festival (EMIFF), i OK Mobility, que presenta l'autocine en el seu espai a Son Güells.

Així mateix, aquesta iniciativa compta amb la col·laboració de Cinema Rodat, servei social i cultural impulsat per l'aliança entre l'Associació per la Salut Mental Gira-sol, entitat de Mallorca que treballa amb el col·lectiu de persones amb trastorn de salut mental, i CineCiutat, associació sense ànim de lucre, que aposta de manera decidida pel cinema de qualitat en versió original i el cinema clàssic.

En paraules de Sandra Seeling, «l'èxit de l'cicle de cinema a l'aire lliure celebrat a la Misericòrdia durant la darrera edició de l'EMIFF va confirmar la necessitat de crear una manera nova d'anar al cinema ajustada als temps que vivim. Autocine Mallorca és una manera de viure el cinema d'una manera cent per cent segura des del confort del teu propi cotxe».

El programa es conforma amb catorze pel·lícules, la majoria en castellà, amb presència d'algun film en versió original, tant en anglès com en alemany, gràcies a la cooperació d'Insel Radio. «Per a nosaltres és important atendre l'audiència multicultural de l'illa», afirma Seeling.

Les entrades per a l'autocine es podran adquirir a través de la pàgina web de CineCiutat, el preu serà de 10 euros per persona i gratuït per als menors de 5 anys. Podran anar quatre persones per cotxe i es promouran codis de descompte a través dels mitjans de comunicació associats a l'autocine.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per I tant, fa mes de 2 anys

Si el espectáculo o el producto que me ofrecen no me agrada, no lo asisto a él o no lo compro. Mira si es fácil.
Los hay que siempre ven problemas por todas partes. Presuntamente no saben solucionar ni los suyos propios.

Valoració:-3menosmas
Per Desideri, fa mes de 2 anys

Utilitzar el cotxe per veure cine? Més contaminació. Seria millor una terrassa a l'aire lliure. Quant a la llengua, el català, com sempre, marginat. Què esperàvem si som minoria i comptam poc? Al cap i a la fi els catalanoparlants també aniran a veure les pel·lícules doblades a l'espanyol.

Valoració:4menosmas
Per A Mallorca, en català!, fa mes de 2 anys

«Per a nosaltres és important atendre l'audiència multicultural de l'illa»... i menysprear l'audiència de la cultura autòctona...

Valoració:11menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente