algo de nubes
  • Màx: 17.74°
  • Mín: 8.69°
17°

Agustí Villaronga inaugurarà l'onzena edició d'Atlàntida Mallorca Film Fest amb 'El ventre del mar'

183479

Aquest dijous s'ha presentat a Palma l'onzena edició d'Atlàntida Mallorca Film Fest, el festival de cinema, música i conferències de Filmin que, per sisè any consecutiu, tendrà una naturalesa híbrida: del 26 de juliol al primer d'agost el certamen se celebrarà a Palma, mentre que del 26 de juliol al 26 d'agost una versió ampliada de la seva programació de pel·lícules i documentals estarà disponible en línia a Filmin.

L'acte, que ha comptat amb la presència del director del festival i cofundador de Filmin, Jaume Ripoll, ha servit per a oficialitzar el canvi de nom de l'esdeveniment. Atlàntida Film Fest passa a anomenar-se Atlàntida Mallorca Film Fest, en un gest que il·lustra el compromís del festival amb l'illa en els darrers anys.

Una de les novetats de la present edició és que, amb motiu del desè aniversari de la declaració de la Serra de Tramuntana com a Patrimoni Mundial de la UNESCO, el festival celebrarà alguns dels seus actes a l'emblemàtic espai de la finca de Raixa, al municipi de Bunyola.

El director mallorquí Agustí Villaronga i la cantant María Rodés seran els grans protagonistes de la inauguració d'AMFF 2021, que tendrà lloc el 26 de juliol al Centre Cultural La Misericòrdia de Palma. El primer presentarà la seva nova pel·lícula, 'El ventre del mar', basada en un text d'Alessandro Baricco i en la qual traça un paral·lelisme entre l'enfonsament de la bassa de la Medusa en 1816, una de les majors tragèdies de la Marina francesa, i la crisi humanitària que es viu des de fa anys al Mediterrani.

Per part seva, la barcelonina María Rodés recull el testimoni d'altres grans solistes com María José Llergo, Rocío Márquez o Julia De Castro i actuarà en la inauguració per a presentar les cançons del seu nou disc, 'Lilith', llançat l'any passat. Rodés encapçala una programació de concerts d'autèntic luxe: Dani i Cabiria (ambdós el 27 de juliol), Rodrigo Cuevas i Betacam (28 de juliol), Mafalda i Chico Blanco (29 de juliol), Morad (30 de juliol), i Rigoberta Bandini i Daniel Sabater (31 de juliol).

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.