algo de nubes
  • Màx: 16.31°
  • Mín: 7.61°
16°

Quatre títols de l'Atlàntida Film Fest, seleccionats per als Premis de Cinema Europeu 2019

European Film Academy i EFA Productions han anunciat les pel·lícules de ficció i els documentals finalistes per a obtenir una nominació als Premis de Cinema Europeu 2019.

A la llista figuren quatre títols que s'han estrenat en exclusiva en la darrera edició de l'Atlàntida Film Fest a Mallorca i a Filmin. Es tracta de les premiades "Sons of Denmark", de Ulaa Salim (Dinamarca), "Desaparecidos", de Miroslav Terzic (Sèrbia), "Pájaros sin alas", de Ellinor Hallin i Ellen Fiske (Suècia; documental) i "Selfie", d'Agostino Ferrente (Itàlia).

Per segon any consecutiu, les pel·lícules programades en Atlàntida Film Fest aconsegueixen posicionar-se en aquest selecte grup de títols entre els quals s'inclouen, per exemple, les darreres obres de Ken Loach, Pedro Almodóvar, Yorgos Lanthimos o Marco Bellocchio.

Les nominacions es donaran a conèixer el 9 de novembre al Festival de Cinema Europeu de Sevilla. El 7 de desembre coneixerem el nom dels guanyadors d'aquests premis en una cerimònia que se celebrarà a Berlín.

La 10a edició d'Atlàntida se celebrarà del 29 de juny al 29 de juliol de 2020.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.